Μία από τις πιο φημισμένες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, είναι η Θεσσαλία. Η εύφορη πεδιάδα, η οροσειρά του Ολύμπου στο Βορρά, το υγρό και ψυχρό κλίμα το χειμώνα, ευνοούν την καλλιέργεια των αμπελιών, ενώ οι παράκτιες αμπελουργικές ζώνες, απολαμβάνουν συγχρόνως τις ευεργετικές πνοές των θαλασσινών ανέμων.
Στο επίπεδο της θάλασσας και λίγο ψηλότερα, στο Κρόκιο Μαγνησίας, 30 χλμ. Νοτιοανατολικά του Βόλου, στον Παγασητικό κόλπο, ο Αμπελώνας της Οικογένειας Αποστολάκη, συνεχίζει την καλλιέργεια των εκλεκτών ποικιλιών της περιοχής.
Με παραδοσιακές μεθόδους οινοποίησης, την ασφάλεια της τεχνολογίας, τη συστηματική φροντίδα του αμπελώνα και την ευγενική συμπεριφορά στο σταφύλι, το κτήμα Αποστολάκη δημιουργεί κρασιά ιδανικά για όλες τις περιστάσεις.
Λαμπερό χρυσοπράσινο χρώμα, με εντονα αρώματα εξωτικών και πυρηνόκαρπων φρούτων, που ακολουθούν στην γεύση. Ελαφρύ, ευκολόπιοτο, με δροσερή οξύτητα.
H βιολογική καλλιέργεια, ο αρμονικός συνδυασμός των ποικιλιών και η ιδιαίτερη οινοποίησή τους, εξασφαλίζουν το λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα με τις πρασινωπές ανταύγειες και ένα έντονο φρουτώδες άρωμα, που παραπέμπει σε κίτρινα φρούτα, όπως μπανάνα, με νότες εσπεριδοειδών, όπως γκρέιπφρουτ και λεμόνι.
Έχει πλούσια, αλλά ισορροπημένη γεύση και οξύτητα, με αρωματική διάρκεια στο τελείωμα.
Η βιολογική καλλιέργεια των σταφυλιών και ο αρμονικός συνδυασμός τους, οδηγούν σε ένα κρασί με λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα και έντονο φρουτώδες άρωμα, που φέρνει στη γεύση αρώματα ώριμης φράουλας και ροδιού. Η απαλή του γεύση, με την ισορροπημένη οξύτητα, του χαρίζει φρεσκάδα και εξαιρετική επίγευση.
Η επιλογή των σταφυλιών, ο αρμονικός συνδυασμός τους και η ιδιαίτερη οινοποίηση τους, δίνουν ένα υπέροχο κρασί σε πορφυρές αποχρώσεις. Τα αρώματα μικρών κόκκινων φρούτων (βύσσινο, φραγκοστάφυλο, μύρτιλο) και μπαχαρικών (μαύρο πιπέρι, γαρύφαλο, βανίλια) κυριαρχούν, ενώ πλαισιώνονται υπέροχα από νότες δέρματος και καπνού.
Οίνος λευκός ξηρός, με μεσαίας έντασης φρουτώδη χαρακτήρα. To πολύπλοκο αρωματικό του μπουκέτο αναδύει αρώματα λευκών ανθών, μήλου και εσπεριδοειδών. Στο στόμα είναι πλούσιο, με λιπαρότητα και υπέροχα ισορροπημένη οξύτητα.
Λαμπερό τριανταφυλλί χρώμα, με έντονα φρουτένια αρώματα. Γεύση φρουτώδης, απαλή, με ισορροπημένη οξύτητα, που του χαρίζει φρεσκάδα και εξαιρετική επίγευση.
Οίνος ερυθρός ξηρός που παράγεται στο οινοποιείο της Οικογένειας Αποστολάκη στο Βόλο, από τις εκλεκτές ποικιλίες των Θεσσαλικών αμπελώνων. Έντονα αρωματικό, με ελαφρύ σώμα και τραγανή οξύτητα.